Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idioci w teamie

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema, czy tylko mi sie trafiają tecy debile że biegają i trolują ? Dziś 2 mecze i w oby dwóch trafiły sie trolle .. W jednym typek nierozplantowywal bomb, a w drugim jak wygrywalismy na nuke po stronie CT 9:2 zaczeli we 3 latać po mapie z nożami (i przegrana).. Masakra co sie dzieje w tym CS .. Jak tutaj mam grac ? Tylko wyzwiska, trolle i chaksy .... CS:GO schodzi powoli na psy -.-

Dodam ze gram na szeryfow -.-

Opublikowano

Grasz na szeryfów z randomami? B)

znajdź cały team, potem gra staje się o niebo lepsza

Zgadzam się w 100%. Od takich rang jak szeryf gra samemu to patologia. Ja ogólnie padaki już dostaję w LE, nie da się wejść do LEM'a i wyżej bez teamu. Weźmy pod uwagę np. ostatni mecz. Co 5 minut dwóch typów miało timed out, żeby potem przegrać 16-14  :angry:  :angry:  :angry:

Opublikowano

Graj z 5 osobową drużyną, tak będzie najlepiej, nie będzie już tych trolli itd... Poza tym zawsze możesz zgłosić ich za griefing, więc dostaną bana :P.

Ps. nie jesteś jedyną osobą, która ma takie problemy.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Polecam Ci stronke http://csgoteamfinder.com/znajdziesz tam graczy z wybraną przez Ciebie rangą z jakiego kraju chcesz, możesz jeszcze odpalić sobie Match Making Server Picker i zblokować sobie wschód jeśli masz ich często w swojej drużynie ;) 

Opublikowano

czy tylko ja nie mam pecha do randomów? :v

Do tej pory grając wyłącznie z randomami awansowałem do supreme i średnio na jedną porażkę przypadają mi 3 wygrane. Wystarczy nie spinac, motywować, poprowadzić grę, a zmienisz nastawienie do randomów

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Gość Majoreq.
Opublikowano

1. 5 osobowa drużyna (chociażby jacyś poznani ogarnięci ludzie na meczach)

2. Zgłoś ich. Jest szansa na 30 dniowego bana za Griefing (Przeszkadzanie w grze)

Zgadzam się w 100%. Od takich rang jak szeryf gra samemu to patologia. Ja ogólnie padaki już dostaję w LE, nie da się wejść do LEM'a i wyżej bez teamu. Weźmy pod uwagę np. ostatni mecz. Co 5 minut dwóch typów miało timed out, żeby potem przegrać 16-14  :angry:  :angry:  :angry:

Ja wszedłem do supreme bez teamu ;)

Opublikowano

1. 5 osobowa drużyna (chociażby jacyś poznani ogarnięci ludzie na meczach)

2. Zgłoś ich. Jest szansa na 30 dniowego bana za Griefing (Przeszkadzanie w grze)

Ja wszedłem do supreme bez teamu ;)

Jakby taki ban był, to miałbym już perma :v

Tak jak pany wyżej, granie piątką od DMG to podstawa, bo duża szansa, że nasi sąsiedzi będą w teamie, szczególnie na dd2 :/ 

­

Opublikowano

Ja tam gram z kolegą we 2 on obecnie już wbił gołębia, ja nadal dmg. Postanowiliśmy grać only mirage i ez wygrywamy, zero trolli :")

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Ja tam gram z kolegą we 2 on obecnie już wbił gołębia, ja nadal dmg. Postanowiliśmy grać only mirage i ez wygrywamy, zero trolli :")

Bo na miragu jest 0 troli i bedzie =  ) a to dlatego ze ta mapa wymaga tak zwanego mozgu : ) trzeba uzyc flesha smoka itp a nie na DUScie tylko smoka walisz kolo bs tak zeby z ct nie widzieli smok gala i A czyste..

b53c9b011d5d0.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...